Джеймс Голуей. James Galway.
Austin Великобританія, 1985. Англійські троянди.
Троянду Джеймс Голуей багато розоводів вважають дуже красивою і цікавою англійською трояндою. Троянда названа в честь великого ірландського музиканта, флейтиста Джеймса Голуея. Квітки незвичайні: великі (12-14 см.), густомахрові (до 100 пелюсток), має форму туго набитого бутона і зібрані у великі важкі суцвіття, які бувають настільки великими і важкими, що допускається ймовірність їх поніканння, але в основному, квіти дивляться в сторону або вгору. Пелюстки квітів загострені, хвилясті, злегка відігнуті назад. Серединка квітки густого рожевого кольору, до краю - пелюстки світліші. Троянда самоочищається, що не вимагає Вашої праці по обривання відцвілих квіток. Кущ дуже сильний, високий (150-180 см.), зблискучим листям, цю троянду прекрасно можна вирощувати як плетистую, на опорі може досягати 300 см., але якщо хочете використовувати її як кустовую, слід проводити досить сильну обрізку. Особливість сорту: витончено пониклі пагони, майже без шипів, але при цьому кущ «не розвалюється» не дивлячись на рясне цвітіння і досить великий розмір квітки. Підкорює Джеймс Голуей і своїм чудовим, досконалим ароматом старовинних троянд. Багато хто порівнює його з ароматом рожевого масла. . Розоводи відзначають чудову стійкість до хвороб, хорошу стійкість до морозів, затяжним дощів і палючому сонцю. Ця дуже приваблива троянда буде радувати вас своїм пишним, повторним цвітінням протягом усього сезону!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Austin |
Країна виробник | Великобританія |
Вид квітки | Троянда |
Листя взимку | Листопадні |
Тривалість життя | Багаторічні |
Колір | Рожевий |
Додаткові характеристики | |
Висота дорослої рослини | 150 см |
Холодостійкість | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Аромат | Середній |
Кінець цвітіння | 45 |
Оригінатор | Девід Остін |
Відношенню до світла | Червень |
Спосіб упаковки | Закрита або відкрита коренева система |
Стандарт якості | Вища якість |
Страна_производитель | Великобританія |
Укриття на зиму | Підгортання |